zorg

De gehele zorg uit handen voor uw railsystemen

hospitality

Luxe en elegante uitstraling

kantoor

Railsystemen voor boardrooms en kantoren

scheepsbouw

Stijlvolle gordijnrail met luxe uitstraling

automotive

Maatwerkoplossingen voor de automotivebranche

consumenten

Haal de allerbeste gordijnrails in huis!

R&T banner

Hoogwaardige aluminium gordijnrails – Goelst G-rail

Met een eigen productontwikkeling-, montage-, project-, en serviceafdeling zijn wij in staat om nagenoeg elke vraag op het gebied van gordijnrails te beantwoorden. Wij leveren indien gewenst totaaloplossingen en nemen graag uitdagende maatwerkopdrachten aan. Onze G-RAIL® producten komt u tegen in ziekenhuizen, zorginstellingen, schepen, hotels, (luxe) woningen, zorglokalen op scholen/ROC's en op kantoorlocaties.

Handbediende gordijnrails Handbediende gordijnrails Handbediende gordijnrails Handbediende gordijnrails Handbediende gordijnrails

Het in Ede gevestigde Goelst is met G-Rail marktleider op het gebied van gordijnrails. Naast de standaard gordijnrails levert Goelst vouwgordijnenskylightsystemen en paneelgordijn systemen. Al deze systemen zijn elektrisch uit te voeren en zijn te integreren met elk domoticasysteem.                        

Gordijnrails van Goelst: elegant design, luxe uitstraling

Goelst biedt u veelzijdig inzetbare gordijnrails, geschikt voor alle plafond- en wandsoorten. Onze uiteenlopende railprofielen zijn o.a. inzetbaar voor vitrage, lichte gordijnen, wat zwaardere overgordijnen en verduisteringsstoffen. De elegante railsystemen zijn prima te buigen en passen in elk interieur dat vraagt om afwerking met klasse!

Soepel openen en sluiten van uw gordijnen!

Onze systemen kunnen uit één stuk gordijnrail, inclusief bochten, kamerbreed op maat worden gemaakt. Hiermee verhelpen we  het nadeel van losse bochten en haperende railverbindingen. De combinatie van hoogwaardige glijders met een doorlopend aluminium profiel zorgt ervoor dat uw gordijn altijd soepel en geruisloos opent en sluit!

Heeft u paneelgordijnen, sluitgordijnen of vouwgordijnen? Goelst biedt voor alle soorten gordijnen een passend systeem. Koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is mogelijk.

Elektrische gordijnrails:  het comfort van automatische gordijnen.

De elektrische gordijnrails van Goelst is eenvoudig te koppelen aan nagenoeg ieder domotica systeem en met afstandsbediening te bedienen. Automatische gordijnrails geven luxe en comfort! Bovendien kunt u bij afwezigheid simuleren dat er iemand thuis is, een veilig idee… Elektrische gordijnrails zijn breed toepasbaar, zowel bij sluitgordijnen als vouwgordijnen, paneelgordijnen en wintertuin systemen.

Toepassing elektrische gordijnrails Afstandsbediening elektrische gordijnrails Bediening elektrische gordijnrails met schakelaar Bediening elektrische gordijnrails met smartphone toepassing elektrische gordijnrails

Swing:  voor mooie, regelmatig golvende gordijnen

Een recht afgezoomd gordijn met mooie, identieke plooien? Met Swing is het mogelijk! Uw gordijn valt overal in een S-vormige plooi, ook als het gordijn gesloten is.

Over Goelst

Goelst heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij produceren voornamelijk in Nederland en in Europese landen, volgens de strengste milieunormen. Dit houdt ook in dat we oog hebben voor de CO2 Footprint. Uiteraard streven we naar zo min mogelijk CO2 uitstoot. Goelst waakt continue over de kwaliteit van alle producten. Door onze hoge kwaliteitseisen in combinatie met het maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we gekozen om niet te produceren in lageloonlanden.

Goelst heeft al 18 jaar een eigen R&D afdeling en beschikt inmiddels over diverse patenten en modelbeschermingen. Door constante slimme oplossingen en innovaties zal Goelst zeker de toonaangevende marktpositie de komende jaren niet prijsgeven!