Luxe gordijnen

Bij luxe gordijnen horen luxe gordijnrails. Goelst gordijnrails en gordijnrailsystemen zijn al jaren een vertrouwde verschijning in het hogere segment. Wij zijn gespecialiseerd in luxe gordijnrails, waarbij maatwerk vanzelfsprekend een belangrijke rol speelt.

Wij leveren aan particulieren, maar ook aan hotels in het hogere segment, aan cruiseschepen, jachten en de automotive branche.

Wat mag u van luxe gordijnrails verwachten?


Luxe look

Goelst gordijnrails stralen elegantie en luxe uit. Deze uitstraling wordt bewerkstelligd door het gebruik van hoogwaardig aluminium met een stootvaste poedercoating. De poedercoating kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. En of u nu kiest voor een rondgevormde of vierkante rail, voor wand- of plafondbevestiging of juist voor blindmontage, Goelst zorgt altijd voor die perfecte afwerking.


Fluisterstil

Glijders en rollers worden in onze eigen spuitgieterij geproduceerd van hoogwaardig kunststof. In combinatie met onze aluminium profielen zorgen deze ervoor dat uw gordijnen soepel en fluisterstil lopen. Voor vrijwel geruisloos openen en sluiten.


Maatwerk

Hoogwaardig aluminium is een materiaal dat zeer geschikt is om te buigen. Goelst heeft een gespecialiseerde buigafdeling waar vrijwel al onze gordijnrails in uiteenlopende vormen gebogen kunnen worden. Uiteraard wordt eerst secuur ingemeten op locatie.

Goelst is gespecialiseerd in uitdagend maatwerk. Geen opdracht is ons te gek. Zelfs voor zeer bijzondere raamvormen of wintertuinen kunnen wij passende oplossingen bieden.

Luxe gordijnen vragen om verschillende ophangmogelijkheden. Onze gordijnrails kunnen zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd. Uiteraard is ook blindmontage mogelijk. De baan van de gordijnrail wordt dan in het plafond gefreesd.


Service

Alle expertise van Goelst bevindt zich onder één dak. Onze projectbegeleiders kunnen uw bestelling van A tot Z begeleiden. Hiertoe behoren ook inmeten, montage en onderhoud.