hospitality

Luxe en elegante uitstraling

Hilton, Dresden Ritz Carlton, Berlin The Dolder Grand, Zurich The Dolder Grand, Zurich Arena hotel, Stockholm

Een luxe uitstraling voor uw gasten

Uw gasten een perfecte, luxe uitstraling bieden? Goelst helpt u verder!

Paneelgordijnen, sluitgordijnen, vouwgordijnen of wintertuin – Goelst biedt een passend systeem van hoogwaardige kwaliteit: koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is mogelijk.

Direct bij binnenkomst ervaren uw gasten de luxe van automatische gordijnrails. De cardhouder van de hotelkamer activeert de elektrische gordijnrail, maar ook een hotel motion sensor kan gebruikt worden om de rails te activeren bij binnenkomst. Het voordeel hiervan is tevens dat uw gasten direct zien en merken dat de gordijnen elektrisch bediend worden.

Ook onze meersporen profielen zijn uitermate praktisch: u hoeft slechts 1 railprofiel te gebruiken voor zowel overgordijnen als glasgordijnen met perfecte overlap.


Download Goelst hospitality brochure

Complete projectbegeleiding

U bent verzekerd van een complete projectbegeleiding, Goelst neemt u de gehele zorg uit handen voor alles wat met rail te maken heeft, eventueel inclusief gordijnen…
1. Advies
2. Inmeten
3. Uitwerken
4. Maatwerk
5. Montage
6. Nazorg en service

Onze G-Rail adviseurs komen bij u langs en adviseren u ter plekke welke type rail en welke producten het beste bij uw situatie passen. De ervaren projectleiders van de Goelst projectafdeling zorgen voor een duidelijke communicatie voor, tijdens en na het project. Ook voor al uw maatwerk wensen (buigen van rail, assemblage etc.) kunt u bij Goelst terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte. Inmeten gebeurt digitaal met een laser, de meetgegevens kun via bluetooth direct in Excel worden verwerkt. Vervolgens worden alle gegevens verder uitgewerkt. De meetlijsten worden ingevoerd in een systeem, gelabeled per kamer/positie.

Maatwerk
Naast de standaard producten in ons assortiment blinkt Goelst uit in maatwerk oplossingen en specials.

  • Geassembleerde rail met toebehoren, glijders, eindkappen en stop. Gestickerd voor iedere kamer/ruimte met bijpassende steuntjes erbij, eenvoudig te monteren.
  • Buigen van gordijnrails op elke gewenste maat / radius.
  • Levering van gordijnrails zonder lassen
  • Specials: alles op het gebied van gordijnrails kunnen we op uw verzoek ontwikkelen. Voor bijzondere en afwijkende situaties bedenken wij een passende oplossing. Of het nu gaat om gordijnhaken in afwijkende lengtes, speciale steuntjes / ophanging van de rail, wegklapbare separatierails, aanpassing van de motoren in elektrische gordijnrails of afwijkende railprofielen, Goelst ontwikkelt graag voor u het perfecte gordijnrail systeem!

Kwaliteit, service en garantie:

  • U kunt een servicecontract afsluiten voor meerdere jaren. Hierdoor bent u verzekerd van jaarlijkse controle en onderhoud. Uw gordijnrail blijft soepel en geruisloos te openen en sluiten. Volledige (100%!) garantie voor 5 jaar op alle Goelst producten.
  • U kunt, in combinatie met onze gordijnrails, bij ons ook terecht voor gordijnstof.
  • Kwaliteitsproduct in de markt, qua uitstraling en uiterlijk.
  • Onverwoestbaar, zeer lange levensduur, minimaal onderhoud.
  • Altijd uitwisselbare onderdelen.