scheepsbouw

Stijlvolle gordijnrail met luxe uitstraling

Celebrity Solstice, Penthouse suite Celebrity Solstice, Sky suite Celebrity Solstice Silk Harvest Yalla Dining, Heesen Yachts

Stijlvolle gordijnrails voor uw plezierjacht

Een stijlvolle gordijnrail met luxe uitstraling is een absolute must voor elk plezierjacht of cruiseschip. De elektrische gordijnrails van Goelst biedt u deze luxe! Ook handbediende systemen zijn uiteraard mogelijk.

Voor al uw maatwerk wensen (buigen van de rail, bochten, assemblage etc.) kunt u bij Goelst terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte. U bent verzekerd van duidelijke communicatie met de ervaren projectleiders van de Goelst projectafdeling.

Maatwerk:
Met een eigen productontwikkelings-, montage-, project-, en serviceafdeling is Goelst in staat om aan al uw wensen op het gebied van gordijnrails te voldoen. Naast de standaard producten in ons assortiment blinkt Goelst uit in maatwerk oplossingen en specials.
- Buigen van gordijnrails op elke gewenste maat / radius.
- Levering van gordijnrails zonder lassen
- Specials: alles op het gebied van gordijnrails kunnen we op uw verzoek ontwikkelen. Voor bijzondere en afwijkende situaties bedenken wij een passende oplossing. Of het nu gaat om gordijnhaken in afwijkende lengtes, speciale steuntjes / ophanging van de rail, aanpassing van de motoren in elektrische gordijnrails of afwijkende railprofielen, Goelst ontwikkelt voor u het perfecte gordijnrail systeem!

Kwaliteit, service en garantie:
- U kunt een servicecontract afsluiten voor meerdere jaren. Hierdoor bent u verzekerd van jaarlijkse controle en onderhoud. Uw gordijnrail blijft soepel en geruisloos te openen en sluiten.
- Volledige (100%!) garantie voor 5 jaar op alle Goelst producten.
- U kunt, in combinatie met onze gordijnrails, bij ons ook terecht voor gordijnstof.
- Kwaliteitsproduct in de markt, qua uitstraling en uiterlijk.
- Onverwoestbaar, zeer lange levensduur, minimaal onderhoud.
- Altijd uitwisselbare onderdelen.