separatierail systemen

Voor ziekenhuis en zorgsector

4100 aluminium gordijnrails 4100 separatierail systeem 5100 profiel - roede rails 5100 separatierail systeem - roede rails Toepassing separatierail systeem

Separatierail systemen

Separatierail voor ziekenhuis, zorgsector en kleedkamerseparaties.

De G-Rail separatierail is al jarenlang dè standaard in de zorgsector. Functioneel, sterk en verkrijgbaar met een stofwerende pvc-afdekstrip. Ook verkrijgbaar met handige accessoires, zoals het infuusrek, de infuushaak, de gordijnhouder e.d. De rail kan uiteraard zowel aan de wand alsook aan het plafond worden gemonteerd, zodat een solide systeem opgebouwd kan worden. Onze separatierail kan door ons conform de NEN-1010 geïsoleerd geplaatst worden.

• 4100: strak vormgegeven separatierail
• 5100: elegante, ronde separatierail

4100 Separatierail systeem 5100 Separatierail systeem

LRS - de oplossing voor ontkoppelbare separatierail.

Het Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen. Deze unieke, gepatenteerde oplossing maakt het mogelijk dat bij kortstondige belasting van ca. 35 kg de rail loskomt uit zijn bevestigingspunten. Vervolgens is de rails eenvoudig zonder gereedschap weer terug te plaatsen. De componenten zijn zo ontworpen dat deze met de vertrouwde rail 4100 en 5100 gecombineerd kunnen worden.
Brochure LRS systeem

LRS systeem LRS systeem LRS systeem

Elektrische bedseparatierails

Onze separatierails zijn ook elektrisch uit te voeren. Patiënten kunnen zelf op een knop drukken wanneer ze privacy wensen. Dit geeft de patiënt extra gemak en scheelt tijd voor het personeel. Tevens is het systeem te programmeren met een noodloop in combinatie met een brandmelder. Dit maakt een snelle evacuatie mogelijk.