automotive

Maatwerkoplossingen voor de automotivebranche

Goed op weg met Goelst!

Vrachtwagencabines, caravans en andere toepassingen binnen de automotive branche: wij voldoen aan uw vragen en behoeften aan maatwerkoplossingen voor alles wat met gordijnrails te maken heeft.

Ook de standaardproducten van Goelst, met name de smalspoor gordijnrails, worden veelvuldig ingezet bij projecten in deze branche.

Complete projectbegeleiding

Voor al uw maatwerk wensen (buigen van de rail, bochten, assemblage etc.) kunt u bij Goelst terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte.U bent verzekerd van heldere en soepele communicatie met de vaste projectleiders van de Goelst projectafdeling.

Met een eigen productontwikkelings-, montage-, project-, en serviceafdeling is Goelst in staat om aan al uw wensen op het gebied van gordijnrails te voldoen. Daar waar anderen niet kunnen leveren, begint voor ons de uitdaging!

Maatwerk:
Naast de standaard producten in ons assortiment blinkt Goelst uit in maatwerk oplossingen en specials.
- Buigen van gordijnrails op elke gewenste maat / radius.
- Levering van gordijnrails zonder lassen
- Specials: alles op het gebied van gordijnrails kunnen we op uw verzoek ontwikkelen. Voor bijzondere en afwijkende situaties bedenken wij een passende oplossing. Of het nu gaat om gordijnhaken in afwijkende lengtes, speciale steuntjes / ophanging van de rail, aanpassing van de motoren in elektrische gordijnrails of afwijkende railprofielen, Goelst ontwikkelt voor u het perfecte gordijnrail systeem!

Kwaliteit, service en garantie:
- U kunt een servicecontract afsluiten voor meerdere jaren. Hierdoor bent u verzekerd van jaarlijkse controle en onderhoud. Uw gordijnrail blijft soepel en geruisloos te openen en sluiten.
- Volledige (100%!) garantie voor 5 jaar op alle Goelst producten.
- U kunt, in combinatie met onze gordijnrails, bij ons ook terecht voor gordijnstof.
- Kwaliteitsproduct in de markt, qua uitstraling en uiterlijk.
- Onverwoestbaar, zeer lange levensduur, minimaal onderhoud.
- Altijd uitwisselbare onderdelen.