zorg

De gehele zorg uit handen voor uw railsystemen

Bedseparatierails Martini ziekenhuis, Groningen Douchegordijn rails, Providentia, Maastricht Elektrische gordijnrails, Bosdael Gelderse Vallei Ziekenhuis Bedseparatierails CWZ, Nijmegen

De gehele zorg uit handen voor uw railsystemen!

We bieden een totaalpakket voor zorginstellingen. Voor alle typen rails heeft Goelst de juiste oplossing. Onze separatierail geeft patiënten de nodige privacy. Het scala aan raamrail systemen is breed inzetbaar en eenvoudig te monteren. Het gepatenteerde Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen.

Ook voor doucherail en schilderijrails kunt u bij ons terecht. De schilderij ophangsystemen dragen bij aan een duurzaam gebouwbeheer: de wand wordt nooit meer beschadigd bij het ophangen van schilderijen, fotolijsten en dergelijke.


Download Goelst zorg brochure

 

Complete projectbegeleiding – alle zorg uit handen!

U bent verzekerd van een complete projectbegeleiding, Goelst neemt u de gehele zorg uit handen voor alles wat met rail te maken heeft, eventueel inclusief gordijnen…
1. Advies
2. Inmeten
3. Uitwerken
4. Maatwerk
5. Montage
6. Nazorg en service

Onze G-Rail adviseurs komen bij u langs en adviseren u ter plekke welke type rail en welke producten het beste bij uw situatie passen. De ervaren projectleiders van de Goelst projectafdeling zorgen voor een duidelijke communicatie voor, tijdens en na het project. Ook voor al uw maatwerk wensen (buigen van rail, assemblage etc.) kunt u bij Goelst terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte. Inmeten gebeurt digitaal met een laser, de meetgegevens kun via bluetooth direct in Excel worden verwerkt. Vervolgens worden alle gegevens verder uitgewerkt. De meetlijsten worden ingevoerd in een systeem, gelabeled per kamer/positie.  

Maatwerk
Naast de standaard producten in ons assortiment blinkt Goelst uit in maatwerk oplossingen en specials.

  • Geassembleerde rail met toebehoren, glijders, eindkappen en stop. Gestickerd voor iedere kamer/ruimte met bijpassende steuntjes erbij, eenvoudig te monteren.
  • Buigen van gordijnrails op elke gewenste maat / radius.
  • Levering van gordijnrails zonder lassen
  • Specials: alles op het gebied van gordijnrails kunnen we op uw verzoek ontwikkelen. Voor bijzondere en afwijkende situaties bedenken wij een passende oplossing. Of het nu gaat om gordijnhaken in afwijkende lengtes, speciale steuntjes / ophanging van de rail, wegklapbare separatierails, aanpassing van de motoren in elektrische gordijnrails  of afwijkende railprofielen, Goelst ontwikkelt graag voor u het perfecte gordijnrail systeem!

Kwaliteit, service en garantie:

  • U kunt een servicecontract afsluiten voor meerdere jaren. Hierdoor bent u verzekerd van jaarlijkse controle en onderhoud. Uw gordijnrail blijft soepel en geruisloos te openen en sluiten. Volledige (100%!) garantie voor 5 jaar op alle Goelst producten.
  • U kunt, in combinatie met onze gordijnrails, bij ons ook terecht voor gordijnstof.
  • Kwaliteitsproduct in de markt, qua uitstraling en uiterlijk.
  • Onverwoestbaar, zeer lange levensduur, minimaal onderhoud.  
  • Altijd uitwisselbare onderdelen.

Speciale producten voor de zorgsector:
- De separatierail is waar Goelst in uitblinkt, qua product en montage.
- Doucherail
Raamrail
- Schilderijrails: duurzaam gebouwbeheer, nooit meer de wand beschadigen bij het ophangen van schilderijen.

Bedseparatierails
Wij leveren en monteren geheel op maat het door u gewenste bedseparatierail inclusief alle toebehoren. Door de hoogwaardige kwaliteit is de rail ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Functioneel, sterk en verkrijgbaar met een stofwerende pvc-afdekstrip.

4200 4520 4530 4540 4550 4560 4600

Het assortiment behorend bij deze rail omvat tevens handige accessoires, zoals het infuusrek, de infuushaak, de gordijnhouder e.d. De rail kan uiteraard zowel aan de wand alsook aan het plafond worden gemonteerd, zodat een solide systeem opgebouwd kan worden.

Elektrische bedseparatierails
Onze separatierails is ook elektrisch uit te voeren. Patiënten kunnen zelf op een knop drukken wanneer ze privacy wensen. Dit geeft de patiënt extra gemak en scheelt tijd voor het personeel.

LRS – Load & release – ontkoppelbare separatierails
Het Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen. Deze unieke, gepatenteerde oplossing maakt het mogelijk dat bij kortstondige belasting van ca. 35 kg de rail loskomt uit zijn bevestigingspunten. Het systeem wordt gemonteerd door ons gekwalificeerd en opgeleid personeel.

LRS systeem LRS systeem LRS systeem

De LRS glijders zijn in meerdere breedspoor profielen toepasbaar. Wanneer er hard aan het gordijn getrokken wordt komen de glijders los uit de rail. Dit voorkomt schade aan de gordijnen / gordijnrails. Voor de veiligheid wordt gebruik gemaakt van kunststof flexhaken in plaats van insteekhaken.

Het LRS systeem is met name toepasbaar in ziekenhuizen, verpleeg/verzorgingstehuizen, GGZ en overige zorginstellingen.