+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goelst worldwide

Voordelen van elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails in een woning

Elektrische gordijnrails bieden voordelen in elke denkbare situatie.

Gordijnen die moeilijk bereikbaar zijn, bijvoorbeeld door plaatsing van meubels of hoge raampartijen, kunnen moeiteloos worden bediend. Denk bijvoorbeeld aan serres of daklichten. Elektrische bediening is ook een uitkomst voor mensen die slecht ter been zijn. Zelfs hygiëne kan een overweging zijn: de gebruiker hoeft de gordijnen niet meer aan te raken. Automatisch sluitende gordijnen kunnen ook een bijdrage leveren aan uw inbraakwerende maatregelen, door bij afwezigheid de indruk te wekken dat er iemand thuis is. Goelst elektrische gordijnrails wordt wereldwijd breed toegepast voor woninginrichting, in de zorgsector (o.a. elektrische bedseparatierails), verzorgingstehuizen, de hotelbranche en de scheepsbouw.

Kortom, de voordelen zijn legio. Maar bovenal bieden elektrische gordijnen natuurlijk een gevoel van pure luxe en verfijnde afwerking.

Gordijnrails bediening en domotica

Elektrische gordijnrails kunnen bediend worden met een afstandsbediening (infrarood of radiofrequent) of met een schakelaar. Uiteraard is het ook mogelijk om elektrische gordijnrails aan te sluiten op domotica. De Goelst gordijnrails kunnen worden gecombineerd met vrijwel alle domotica systemen.

Elektrische gordijnrails bedienen met afstandsbediening

Gordijnsoorten

Al onze gordijnrailsystemen kunnen elektrisch uitgevoerd worden. Dus of u nu reguliere gordijnen, paneelgordijnen of vouwgordijnen wilt ophangen, u kunt ze altijd elektrisch bedienen.


Onze elektrische gordijnrailsystemen

De 6200 en 6300 zijn 24 volt elektrisch bediende gordijnrailsystemen.

• 6200: krachtig, fluisterstil systeem met vele luxe features, geschikt voor gordijngewichten tot 60 of zelfs tot 100 kg (door twee motoren op één rail te plaatsen).  Dit maakt bediening van vrijwel ieder gordijn, ongeacht stofgewicht, lengte, hoogte of vorm mogelijk. Luxe features zijn onder andere een traploze op- en afloopsnelheid en programmeerbare tussenposities. Voorzien van een CAN-bus systeem.

• 6300: sterke, stille en kleine motor, voor gordijngewichten tot maximaal 40 kg. Geschikt voor vele gangbare gordijnsituaties. Traploze oploopsnelheid.  Voorzien van een CAN-bus systeem.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...