+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goelst worldwide

Soorten gordijnrails

Handbediende gordijnrails voor meerdere gordijnlagen

Goelst NL biedt uiteenlopende soorten gordijnrails van hoogwaardig aluminium. Let bij uw keuze op het type gordijn en het type besturing dat u wilt gaan installeren.

Al onze railprofielen zijn gemaakt van aluminium dat zeer geschikt is om te buigen. De profielen kunnen zowel aan wand- als plafond gemonteerd worden, of via blindmontage worden verwerkt in een plafond.

Handbediende gordijnrails

De handbediende gordijnrails van Goelst zijn verkrijgbaar in drie varianten: smalspoor, breedspoor en meerspoor. Smalspoor profielen zijn geschikt voor lichte gordijnen, breedspoor profielen zijn robuuster en kunnen grotere gewichten dragen. Met meerspoor profielen creëert u perfect parallelle sporen om meerdere gordijnlagen te combineren.

De handbediende gordijnrails van Goelst zijn verkrijgbaar in een aantal varianten: smalspoor, breedspoor en meersporen.

Smalspoor - compact en elegant

De smalspoor profielen zijn compact en elegant. Er zijn diverse railtypen beschikbaar, voor montage aan wand of plafond.

2100, 2102: Elegante rails met oog voor details, zoals de gepatenteerde steunen met klepdeksels om de schroeven aan het zicht te onttrekken. Geschikt voor gordijnen en vitrage.
2200: voor vitrage en wat zwaardere gordijnen.
• 2301, 2400: zeer compacte, elegante rail.
2600: afgeronde rail met vlotte, blindmontage aan het plafond. Zeer geschikt voor vitrage en lichte gordijnen.

Breedspoor - sterke, robuuste rails

De breedspoor profielen zijn robuust, sterk en geschikt voor het zwaardere werk. Er zijn diverse railtypen beschikbaar, voor montage aan wand of plafond.

4100: sterkste railsysteem uit het assortiment, slanke, hoge vorm. Zeer geschikt om te buigen.
4200, 5100: uitstraling van een klassieke roede, het comfort van een echte gordijnrail.
4301: zeer geschikt voor montage strak tegen de wand of het kozijn.
4400: een compacte rail met de elegantie van een smalspoorprofiel en de kracht van een breedspoorprofiel. Met name geschikt voor onzichtbare plafondplaatsing.
4600: voor vitrage en lichte tot middelzware overgordijnen. Blindmontage, o.a. geschikt voor erkers.
4700: vier profieltypen voor montage direct tegen het plafond.
4800: voor normale tot middelzware gordijnen. Zeer stabiele rails, handig voor systeemplafonds.
4900: weg te werken in houten plafonds.

Meerspoor - perfecte overlap voor vitrage en overgordijn

Onze meersporen profielen zijn uitermate praktisch: u hoeft slechts 1 railprofiel te gebruiken voor zowel overgordijnen als glasgordijnen met perfecte overlap. Waar u anders meerdere rails zou moeten plaatsen, plaatst u nu twee in een: geen onnodig dubbel werk meer, maar één afgewerkt geheel en altijd twee perfect parallel lopende sporen. U kunt kiezen uit 2-spoor of 3-spoor, waarmee een perfecte overlap in vitrage of overgordijn gemaakt kan worden. Tevens geen steunen, wat een uiterst strakke vormgeving biedt, vooral bij geopende gordijnpartijen.

• 2900: Plaats in één keer rail voor vitrage én overgordijn!
• 4500: Deze meerspoor gordijnrail is ook geschikt voor systeemplafonds en het stevige werk.

Ga naar handbediende gordijnrails

Koordbediende gordijnrails

Onze koordbediende gordijnrails zijn verkrijgbaar in een aantal varianten en zijn geschikt voor lichte tot zware gordijnen. Uw gordijn is soepel en geruisloos te bewegen. Ook deze railsystemen zijn prima te buigen en passen in elk interieur dat vraagt om afwerking met klasse.

Ga naar koordbediende gordijnrails

Elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails bieden luxe en comfort. Automatische gordijnbediening komt van pas op plekken waar gordijnen moeilijk bereikbaar zijn, waar mensen slecht ter been zijn, of waar gestreefd wordt naar afwerking met pure luxe. Ook kunnen elektrische gordijnrails bijdragen aan inbraakwerende maatregelen.

Elektrische gordijnrails kunnen worden gekoppeld aan domotica systemen, of kunnen met een afstandsbediening of schakelaar worden bediend.

Vrijwel al onze railprofielen kunnen elektrisch uitgevoerd worden, of het nu gaat om een vouwgordijn, paneelgordijn of wintertuinsysteem.

Ga naar elektrische gordijnrails

Separatierailsystemen

Paneel gordijnrails

Goelst separatierails zijn al jarenlang dé standaard in de zorgsector. Maar separatierails hebben nog veel meer toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het scheiden van ruimte in kleedkamers, massage- of schoonheidssalons. De rail kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd, en kan eventueel verlaagd opgehangen worden.

Ga naar separatierails

Vouwgordijnsystemen

Onze vouwgordijn systemen zijn verkrijgbaar in een aantal varianten, geschikt voor lichte transparante stoffen of zwaardere toepassingen zoals gevoerde gordijnen. U kunt kiezen uit koord-, ketting- of elektrisch bediende vouwgordijn systemen. Het vouwgordijn systeem kan op elke gewenste hoogte stopgezet worden.

Ga naar vouwgordijn systemen

Paneelgordijnsystemen

Met paneelgordijnsystemen regelt u de lichtval in uw ruimte. Door de vlakke confectie van de gordijnstof komt bovendien het dessin goed tot zijn recht. Paneelgordijnsystemen kunnen ook worden ingezet om een scheiding binnen een ruimte te creëren.

Ga naar paneelgordijnsystemen

Douchegordijnrails

Nooit meer last van een haperend douchegordijn! Onze systemen kunnen uit één stuk rail, inclusief bochten, op maat worden gemaakt. Vochtbestendige kunststof onderdelen en een doorlopend aluminium profiel zorgen ervoor dat uw douchegordijn altijd soepel glijdt!

Ga naar douchegordijnrails

Wintertuinsystemen

Wintertuinsystemen

Een wintertuinsysteem brengt sfeer in uw serre, lichtstraat of andere ruimtes met transparante daken. Lichtinval en binnentemperatuur kunnen eenvoudig worden beheerst en ook de akoestiek verbetert in veel gevallen aanzienlijk. De systemen zijn elektrisch uitgevoerd en te bedienen met een afstandsbediening of domoticasysteem.

Ga naar wintertuinsystemen

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...