+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goelst worldwide

Gordijnrails buigen

gordijnrails buigen

Gordijnrails buigen iets exclusiefs? Welnee. Sterker nog, in heel veel gevallen kunt u er niet omheen. Buigen van gordijnrails is vaak nodig om een ruimte of raam mooi af te werken, al is het maar om de rails aan weerszijden van het raam terug naar de muur te leiden.

Met speciale buigapparatuur buigt Goelst rails in alle vormen en maten. Met andere woorden, wij buigen gordijnrails niet alleen in bochten van 90 graden, maar in elke gewenste vorm. Zo kan elke ruimte profiteren van gordijnrails uit één stuk, zonder haperende railverbindingen of lasnaden.

Wij leveren zowel aan professionals als aan particulieren op het hoogste niveau. Onze rails zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, een sterk materiaal dat bijzonder geschikt is om te buigen.

Uiteraard kunnen wij de gebogen rails komen monteren, zodat u verzekerd bent van een optimale bevestiging: duurzaam, strak, recht.

Maatwerk

Maatwerk is onze specialiteit. Het buigen van rails gebeurt uitsluitend door vakmensen in onze eigen werkplaats. Onderdelen worden in de eigen fabriek vervaardigd.  Daardoor kunnen wij soepel lopende railsystemen uit één stuk leveren.

Daarnaast denken wij met u mee, kunnen wij een breed scala aan opties bieden en staat kwaliteit altijd voorop. Naast levering aan particulieren leveren wij al ruim twintig jaar aan de professionele markt. Kortom: met Goelst haalt u kwaliteit in huis.

Van A tot Z

Het gehele proces, van advies en inmeten tot montage en onderhoud, kan door ons vakkundig worden begeleid. Wij hebben alle expertise in eigen huis, waardoor lijntjes kort blijven en de kwaliteit hoog.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op! Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...