+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goelst gordijnrails

Gordijnrails systemen voor ziekenhuis en zorginstelling

De gehele zorg uit handen voor uw railsystemen!


Goelst zorgsector

We bieden een totaalpakket voor zorginstellingen. Voor alle typen rails heeft Goelst de juiste oplossing. Onze separatierail geeft patiënten de nodige privacy. Het scala aan raamrail systemen is breed inzetbaar en eenvoudig te monteren. Het gepatenteerde Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen.

Ook voor doucherail en schilderijrails kunt u bij ons terecht. De schilderij ophangsystemen dragen bij aan een duurzaam gebouwbeheer: de wand wordt nooit meer beschadigd bij het ophangen van schilderijen, fotolijsten en dergelijke.

Download Goelst Zorg brochure

Speciale producten voor de zorgsector:
- De separatierail is waar Goelst in uitblinkt, qua product en montage.
- Doucherail
- Vraag ook naar onze oplossingen voor gordijnrail in combinatie met tilliften!
Raamrail
- Schilderijrails: duurzaam gebouwbeheer, nooit meer de wand beschadigen bij het ophangen van schilderijen.

Bedseparatierails
Wij leveren en monteren geheel op maat de door u gewenste bedseparatierail inclusief alle toebehoren. Door de hoogwaardige kwaliteit is de rail ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Functioneel, sterk en verkrijgbaar met een stofwerende pvc-afdekstrip.


Het assortiment behorend bij deze rail omvat tevens handige accessoires, zoals het infuusrek, de infuushaak, de gordijnhouder e.d. De rail kan uiteraard zowel aan de wand alsook aan het plafond worden gemonteerd, zodat een solide systeem opgebouwd kan worden.

Elektrische bedseparatierails
Onze separatierails is ook elektrisch uit te voeren. Patiënten kunnen zelf op een knop drukken wanneer ze privacy wensen. Dit geeft de patiënt extra gemak en scheelt tijd voor het personeel.


De voordelen van elektrische bedseparatierails

LRS – Load & release – ontkoppelbare separatierails
Het Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen. Deze unieke, gepatenteerde oplossing maakt het mogelijk dat bij kortstondige belasting van ca. 35 kg de rail loskomt uit zijn bevestigingspunten. Het systeem wordt gemonteerd door ons gekwalificeerd en opgeleid personeel.

De LRS glijders zijn in meerdere breedspoor profielen toepasbaar. Wanneer er hard aan het gordijn getrokken wordt komen de glijders los uit de rail. Dit voorkomt schade aan de gordijnen / gordijnrails. Voor de veiligheid wordt gebruik gemaakt van kunststof flexhaken in plaats van insteekhaken.

Het LRS systeem is met name toepasbaar in ziekenhuizen, verpleeg/verzorgingstehuizen, GGZ en overige zorginstellingen.

Lees meer over het Load release systeem en LRS glijders

Voor al uw maatwerk wensen (buigen van de rail, bochten, assemblage etc.) kunt u bij Goelst terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte. U bent verzekerd van duidelijke communicatie met de ervaren projectleiders van de Goelst projectafdeling.


Neem contact op met ons projectenteam

Referenties


Jeroen Bosch Ziekenhuis, 's-Hertogenbosch

Bösdael, Reuver

CWZ, Nijmegen

Flevo Ziekenhuis, Almere

Gelderse Vallei Ziekenhuis, Ede

Laurentius Ziekenhuis, Roermond

Martini Ziekenhuis, Groningen

Ons Dorp Zorginstelling, Arnhem

Providentia Ziekenhuis, Maastricht

Ziekenhuis, Sittard

UMC Brussel, België

Vlietland Ziekenhuis, Schiedam

Ziekenhuis in Trontheim, Noorwegen

Ziekenhuis in Iran

Loading...
Wacht a.u.b...