+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goelst worldwide

Gordijnrails systemen voor ziekenhuis en zorginstelling

De gehele zorg uit handen voor uw railsystemen!


Goelst zorgsector

We bieden een totaalpakket voor zorginstellingen. Voor alle typen rails heeft Goelst de juiste oplossing. Onze separatierail geeft patiënten de nodige privacy. Het scala aan raamrail systemen is breed inzetbaar en eenvoudig te monteren. Het gepatenteerde Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen.

Ook voor doucherail en schilderijrails kunt u bij ons terecht. De schilderij ophangsystemen dragen bij aan een duurzaam gebouwbeheer: de wand wordt nooit meer beschadigd bij het ophangen van schilderijen, fotolijsten en dergelijke.

Download Goelst Zorg brochure

Speciale producten voor de zorgsector:
- De separatierail is waar Goelst in uitblinkt, qua product en montage.
- Doucherail
- Vraag ook naar onze oplossingen voor gordijnrail in combinatie met tilliften!
Raamrail
- Schilderijrails: duurzaam gebouwbeheer, nooit meer de wand beschadigen bij het ophangen van schilderijen.

Bedseparatierails
Wij leveren en monteren geheel op maat de door u gewenste bedseparatierail inclusief alle toebehoren. Door de hoogwaardige kwaliteit is de rail ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Functioneel, sterk en verkrijgbaar met een stofwerende pvc-afdekstrip.


Het assortiment behorend bij deze rail omvat tevens handige accessoires, zoals het infuusrek, de infuushaak, de gordijnhouder e.d. De rail kan uiteraard zowel aan de wand alsook aan het plafond worden gemonteerd, zodat een solide systeem opgebouwd kan worden.

Elektrische bedseparatierails
Onze separatierails is ook elektrisch uit te voeren. Patiënten kunnen zelf op een knop drukken wanneer ze privacy wensen. Dit geeft de patiënt extra gemak en scheelt tijd voor het personeel.


De voordelen van elektrische bedseparatierails

LRS – Load & release – ontkoppelbare separatierails
Het Load Release Systeem is ons antwoord op de behoefte in de zorgsector om separatie- en raamrail geconditioneerd te laten ontkoppelen. Deze unieke, gepatenteerde oplossing maakt het mogelijk dat bij kortstondige belasting van ca. 35 kg de rail loskomt uit zijn bevestigingspunten. Het systeem wordt gemonteerd door ons gekwalificeerd en opgeleid personeel.

De LRS glijders zijn in meerdere breedspoor profielen toepasbaar. Wanneer er hard aan het gordijn getrokken wordt komen de glijders los uit de rail. Dit voorkomt schade aan de gordijnen / gordijnrails. Voor de veiligheid wordt gebruik gemaakt van kunststof flexhaken in plaats van insteekhaken.

Het LRS systeem is met name toepasbaar in ziekenhuizen, verpleeg/verzorgingstehuizen, GGZ en overige zorginstellingen.

Lees meer over het Load release systeem en LRS glijders

Voor al uw maatwerk wensen (buigen van de rail, bochten, assemblage etc.) kunt u bij Goelst terecht. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte. U bent verzekerd van duidelijke communicatie met de ervaren projectleiders van de Goelst projectafdeling.

De Goelst KidsRail
Goelst kidsrailEen ziekenhuis ziet er niet uit als thuis, niemand vindt het leuk om daar te zijn. Een kleur maakt het een beetje vrolijker. Dat is de reden waarom onze privacy-rails 4100 en 5100 beschikbaar zijn in alle kleuren van de regenboog. Zodat kinderafdelingen niet langer afhankelijk zijn van kleuren voor volwassenen. En alles ziet er een beetje vrolijker uit. Een beetje zoals thuis. De verschillende componenten van elk railsysteem kunnen in één of in verschillende kleuren worden gemaakt. De plastic onderdelen zoals eindkappen en glijders worden geleverd in het zwart, maar kunnen in ook bepaalde kleuren worden besteld. We hebben vier standaardkleuren:rood, geel, blauw en groen. We kunnen op verzoek ook andere kleuren leveren.


Meer infoDe Goelst Extension glijder
Goelst kidsrailDe Goelst-extensie-glijder is een unieke oplossing voor separatierails in de gezondheidszorg. Meestal wordt de separatierails niet direct aan het plafond gemonteerd, maar als dit wel het geval is biedt deze glijder uitkomst. De extensie glijder is een roterende glijder met S-haak en kan worden toegepast op de bedseparatierail 4100 en 5100.


Meer info
Neem contact op met ons projectenteam

Referenties


Jeroen Bosch Ziekenhuis, 's-Hertogenbosch

Bösdael, Reuver

CWZ, Nijmegen

Flevo Ziekenhuis, Almere

Gelderse Vallei Ziekenhuis, Ede

Laurentius Ziekenhuis, Roermond

Martini Ziekenhuis, Groningen

Ons Dorp Zorginstelling, Arnhem

Providentia Ziekenhuis, Maastricht

Ziekenhuis, Sittard

UMC Brussel, België

Vlietland Ziekenhuis, Schiedam

Ziekenhuis in Trontheim, Noorwegen

Ziekenhuis in Iran

Loading...
Wacht a.u.b...