+31 318 648100 | MA - DO 08:30 - 17:00 • VR 08:30 - 16:00

Goelst worldwide

Gordijnrails bestellen

Bij Goelst kunt u diverse soorten gordijnrails bestellen, zo ook voor paneelgordijnen

Gordijnrails spreken minder tot de verbeelding dan de gordijnen zelf. In de meeste gevallen moeten gordijnrails uiteindelijk zoveel mogelijk onzichtbaar zijn. Maar juist daarom is het niet absoluut noodzakelijk om gordijnrails eerst fysiek in een winkel te bekijken. Net zo makkelijk bestelt u ze bij een woninginrichter of online.

Zelf opmeten

Als u online gordijnrails bestellen wilt, heeft u precieze afmetingen nodig. Met de juiste kennis is het opmeten en uitrekenen van deze afmetingen een fluitje van een cent.

Assortiment gordijnrails

Goelst heeft een uitgebreid assortiment gordijnrails voor wand- en plafondmontage. Er zijn zoveel soorten gordijnrails, hoe maakt u nu de juiste keuze?

Gewicht?

Het gewicht van uw gordijnen bepaalt of u kiest voor een smalspoor of breedspoor profiel. Breedspoor profielen zijn robuuster en kunnen meer gewicht dragen.


Gordijnrails bestellen voor vitrage

Meerdere lagen?

Wilt u meerdere gordijnlagen ophangen? Dan kiest u voor een meerspoor profiel. Zo creëert u perfect parallel lopende sporen voor bijvoorbeeld vitrage en overgordijnen.

Roede of rail?

Wilt u uw gordijnen de hoofdrol laten spelen en eigenlijk geen rail zien? Dan kiest u voor gordijnrail. Wilt u juist dat uw ophangsysteem een decoratief onderdeel is van het geheel? Dan kunt u kiezen voor een gordijnroede.

Hulp nodig?

Goelst is trots op haar uitgebreide service. Indien gewenst kunnen wij uw bestelling van A tot Z begeleiden. We geven graag advies, komen bij u thuis inmeten en monteren de rail daarna uiteraard ook. Onze professionele montageservice kent het hele assortiment en weten precies hoe ze om moeten gaan met verschillende plafond- en wandtypes.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Of klik hier voor onze verkooppunten!

Loading...
Wacht a.u.b...